Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Om mig

Huden kan vi ikke skifte ud - den er værd at investere i

          

Jeg ved hvordan det føles, når huden ikke arter sig som ønsket. Det er virkeligt omsiggribende, når man ikke er tilpas med huden.  

Jeg fik konstant kommentarer fra folk, som mente, jeg fejlede dit og dat eller som pointerede at jeg var rød i hovedet... Det betød at jeg blev generet af det, så jeg helst ville undgå specielle sociale begivenheder etc...

Jeg har Rosacea og har fået en normal hud ved behandlinger, som jeg har på klinikken samt de rigtige produkter for min hud - men også ved balancere nogle vaner ifht. mad og kosttilskud.
Jeg vil altid kunne få et udbrud, men det sker sjældent, hvis jeg passer på mig selv og min hud.

Huden er det største organ og er det organ, der først viser tegn på stress. Det er også det organ, som fortæller om vore følelser. Når noget rører os, får vi gåsehud. Nogle spætter på huden, hvis de bliver vrede, glade, ivrige, nervøse etc. men det viser sig også som eksem eller andre udbrud.

Når vi stresser for meget, lever vi ikke optimalt. Huden er det organ, som sidst får næring fra maden, fugten fra væsken og diverse vitaminer/mineraler gavner huden til sidst, når indre organer og tarmsystemet i det hele taget har fået deres udbytte af maden.

Jeg ser en forløsning efter behandlingen af mine kunder, når de ser at Rosaceaen har dæmpet sig, er gået væk eller huden stråler igen efter en periode med mat og tør hud.  Og det er det, der driver mig. At jeg kan hjælpe andre med huden. Og integerere det holistiske aspekt, hvis kunden ønsker det.

Jeg vil elske at hjælpe dig med din hud. Enten med at udbedre den eller ved at vedlige holde det, du elsker din hud for!

 

Her er lidt facts omkring mig:

  • Jeg har arbejdet med hudpleje og makeup siden 2001 og har nydt godt af min nysgerrighed og passion for produkter, der giver resultater.
  • Jeg er fascineret af, hvordan man kan nære huden med produkter, holistisk pleje (indtag i kosten, forvaltning af hverdagens stress osv),
  • Jeg har haft min klinik i fire år og er nu fuld tid på klinikken i Kolding centrum.
  • Inden dette har jeg arbejdet 10 år for CHANEL beauty (hudpleje/makeup/duft). Her har jeg fungeret som makeup artist, kosmetolog, sælger og træner.

 

Min interesse indenfor mit fag:

  • Hvordan huden hænger sammen med vores indre. Den holistiske tilgang spiller en væsentlig rolle.
  • Hvad sker der, når vi indtager sukker? Mælk? Protein? vitaminer... osv...  
  • Hvilke signaler huden sender til os og hvad vi kan gøre ved det; et felt jeg undersøger og udvikler mig på.
  • Kontakt med kunden. Jeg skræddersyer hver enkelt behandling, så den giver din hud og dig det bedste udbytte. Jeg vil være grundig med at forklare dig indholdet i behandling og produkter, samt anvendelse af produkterne.
  • Kundens kontakt med huden: Når du først har kontakt med din hud og behandler den ud fra det, du mærker, den har brug for; så er vi nået langt. Så har du et livslangt godt forhold til din hud og ældes på en sund måde.

 

Min tilgang:

Respekt, ydmyghed og professionalisme er nogle af kendetegnene for min tilgang. 


Jeg glæder mig til at se dig!