Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Byens Bedste?

Er SkinSecret Byens bedste?SkinSecret er atter engang nomineret i "Byens bedste" i kategorien Skønhed/velvære. Du kan stemme på Kolding Ugeavis :-)

Læs mere

SilkPeel behandlinger

 • SilkPeel med maske

  875,00 kr.

  En skøn kombination til din hud.

  Du får en SilkPeel behandling (behandlingen er en 'støvsugning' af huden. Ved hjælpe af et nøje udvalgt diamanthovede, sliber man med vacuum og en egnet væske. Man renser for døde hudceller, gamle fedtstoffer og affaldsstoffer samt evt. betændelse/eksem. Samtidigt føres dette helt væk fra huden og renses samtidigt med væsken. En aldeles effektiv og ærlig behandling, som arbejder i huden i 48 timer. Det hele ligger i et glas bageefter, så du kan se, hvad din hud har sluppet. Inkluderer afrensning og efterfølgende cremer efter hudtype), hvor der også integreres en wellness maske udvalgt efter hudtype og tilstand.

  Behandlingen varer 60 minutter.

  7 klip - 5100 kr.
  Book nu
 • SilkPeel

  750,00 kr.

  SilkPeel behandlingen er en 'støvsugning' af huden. Ved hjælpe af et nøje udvalgt diamanthovede, sliber man med vacuum og en egnet serumvæske. Man renser for døde hudceller, gamle fedtstoffer og affaldsstoffer samt evt. betændelse/eksem. Samtidigt føres dette helt væk fra huden og renses af og med væsken. En aldeles effektiv og ærlig behandling, som arbejder i huden i 48 timer. Det hele ligger i et glas bageefter, så du kan se, hvad din hud har sluppet. Inkluderer afrensning og efterfølgende cremer efter hudtype. 30 minutters forkælelse. pris:750,-

  Book nu