Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Makeup

 • Aften makeup

  650,00 kr.

  Du får en kraftigere makeup afstemt efter ønske af farver og dækkeevne.

  Detaljerne er i orden og det bliver dig, der bærer makeuppen og ikke makeuppen, der kommer med dig!

  Elegant til festlige lejligheder!

  Book nu
 • Prøvemakeup/brud

  0,00 kr.

  Her får du en prøvemakeup til den store dag. kom gerne med forslag til en ønsket makeup. Tag billeder fra nettet osv. Ligeledes skal du vide at du altid skal føle dig godt tilpas - det er din makeup - og mig, der skal skabe dit udtryk. Derfor er rettelser velkomne. Mit ønske er at du får det allerbedste. Jeg vedjleder dig naturligvis også. Aflyses tiden for den reelle makeup opkræves 750,- kr for prøvemakeup.

  Book nu
 • Brudemakeup inkl prøvemakeup 1395,-

  1.395,00 kr.

  Her laver vi en prøvemakeup først, så alt bare spiller og du på forhånd er tilfreds og har et billede af, hvordan det kommer til at se ud. Altid en god idé med udklip eller billede af den ønskede stil. jeg bruger den tid, der skal til på prøvemakeuppen og det plejer at vare ca. en time. Skulle du mod forventning beslutte dig for en anden løsning, nøjes du med at betale for en prøvetime på 500,- .

  Book nu
 • Brudemakeup på dagen uden prøvemakeup 950,-

  950,00 kr.

  Jeg lægger en makeup, som du ønsker det og går først, når jeg er tilfreds. Selvom jeg ikke har lagt makeuppen på dig før, vil jeg gøre mit ypperste for at du bliver tilfreds. hav evt. et billede parat, som viser den stil du ønsker.

  Book nu
 • Dagmakeup

  400,00 kr.

  Enkel og naturlig og personlig dagmakeup efter ønske.

  Book nu