Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Coaching

Jeg tilbyder coaching til dig, som ønsker at udvikle eller få dybere adgang til de ressourcer, du har til rådighed allerede.

Det kan være i arbejds- eller livsområder, hvor der skal træffes beslutninger, skærpes resultater eller findes en grundlæggende tilfredshed med livet.

Kendetegnet ved coachingen er at den er fremadrettet; det vil sige at vi ser på , hvad der nødvendigvis skal ske, for at du kan nå dit mål. Fortiden kan vi sagtens se på som effekt af, hvor du står idag men er ikke omdrejningspunktet for samtalen.

Coaching er for mig at få integreret de ressourcer, du er udstyret med og få dig til at reflektere over kvaliteter, som du enten ikke har været opmærksom på, du havde eller som du ikke har anerkednt. Samtidigt er det et mål fra min side at du skal have fuld accept til dig selv og integrere alle dele af dig - og vide at du i høj grad kan styre den balance.

Kerneområderne jeg ofte coacher i handler om:

- lavt selvværd
- mellemtilfredshed med livet
- uhensigtsmæssige overbevisninger
- manglende accept af diverse situationer
- manglende passion
- manglende evne til at sige fra
- helt konkrete beslutninger, der skal tages
- og meget mere.

Det er et mål fra min side, at du skal integrere og acceptere alle dele af dig og dermed få en kærlig og nærende og konkret tilgang til dig selv og de mange ressourcer, du allerede besidder. På den måde smider du ikke noget af dig selv væk, men bruger dine sider konstruktivt.

Du er velkommen til at ringe og få en enkelt session, for at se om kemien passer og om du kan bruge min tilgang - herefter er et forløb min anbefaling, da der skal flere timer til at lave større ændringer i sit liv og dermed få et resultat, der integreres i dit liv.

Typisk foregår coachingen på klinikken i Låsygade, men kan også foregå via telefon eller skype.

Du er velkommen til at ringe og få en snak og finde ud af om kemien passer.

 • Coaching session 900,-

  900,00 kr.

  En times coaching session vi Skype eller på klinikken.

  Book nu
 • Konsulent

  4.375,00 kr.

  Book nu