Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Byens Bedste?

Er SkinSecret Byens bedste?SkinSecret er atter engang nomineret i "Byens bedste" i kategorien Skønhed/velvære. Du kan stemme på Kolding Ugeavis :-)

Læs mere

Ansigtsbehandlinger

 • Bipolar reflexterapi (En destress zoneterapi behandling i ansigtet og på fødder)

  750,00 kr.

  Bipolar Refleksterapi - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi.

  ”Bipolar Refleksterapi”® - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi, er begge udviklet af Lone Sørensen.
  Omend der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.

  Med den metode bliver det muligt for klienten, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand - at opnå en tilstand af indre ro.
  Når den tilstand indfinder sig, bringes personen ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden.
  Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres.
  Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

  Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.


  HVEM KAN METODEN BRUGES TIL
  Metoden kan anvendes til alle aldre-børn, unge, voksne og ældre.

  Blandt andet til reduktion af:

  -Stress

  -Trauma

  -Emotionelle Ubalancer

  -Mentale Dysfunktioner

  -Depression

  -Udbrændthed

  -Spiseforstyrrelser


  Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag: Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Castillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam; Maria Perez, Argentina; Dr. J. Bossy, Frankrig.

  Book nu
 • Holistic Signature

  1.295,00 kr.

  Holistic Signature er den skræddersyede og resultatskabende behandling, hvor vi kigger på optimal kost, optimale behandlinger og produkter til dig. Selve ansigtsbehandlingen er forskellig fra person til person. Vi finder ud af, hvad der matcher dig allerbedst! tid: ca 2 timer.

  Book nu
 • Treat and talk

  850,00 kr.

  "Treat and talk" behandlingen var den behandling, som en del af dommerne fra Danish Beauty Award fik. SkinSecret fik prisen for årets klinik på blandt andet den baggrund. Det er en nytænkende version af ansigtsbehandling, hvor der er ekstra opmærksomhed på ansigtsmassagen og din egen ro. Her får du mulighed for at få en hel ansigtsbehandling, men hvor der integreres coaching og mindfulness i et omfang, du selv bestemmer. Tiden er sat af til, at du efter ansigtsmassagen får ro til at "vågne" og blive opmærksomm på, hvad der opstod af tanker og følelser under behandlingen. Ofte er det tilbagevendende tanker, overbevisninger eller bekymringer, som tager pladsen, når der er ro til det. Typisk under massagen, dukker det op. Og det er et billede af, hvad du mangler at få sat på plads.
  Det bliver der sat tid af til at kunne komme nærmere ind på og identificere det. Det medfører en bevidsthed om emnet og ofte en stor lettelse at få sat små ubetydelige hverdags problemer på plads. nogle gange kræver det en ekstra tid til coaching - andre gange er det fint med en halv times korttids-coaching.
  Endeligt er det en fantastisk måde at stresse af på. Mange af mine "forsøgspersoner" har kaldet det "ro i hovedet og ren hud i ansigtet" at få behandlingen. Dejligt at man kan få styr på tankerne og rejse sig med smuk og strålende hud.

  Et citat fra en kunde er "Jeg er på en måde mere afslappet, fordi du har behandlet mig inden og jeg kan på den måde komme tættere på mit issue eller blive bevidst om, hvor godt det gør mig, at kigge indad og mærke efter. Og oven i købet rejse mig med absolut forkælet og smuk hud, der stråler".

  Du kan vælge at få opfølgende coaching, hvis du ønsker det.

  Book nu
 • Den klassiske

  525,00 kr.

  Afrensning, hudanalyse, peeling,dybderens,massage, maske og afsluttende cremepleje. (Denne kan også bruges som teenagebehandling.)

  Behandlingen varer 60 min. Pris 525,-
  Book nu
 • Luxus ansigtsbehandling

  825,00 kr.

  Afrensning og let massage, hudanalyse, 2 x peeling (Alt efter hudtype), dybderens, dybdegåendemassage og maske, samt øjencreme og dagcreme. Fokus på hals og decollté (bryst) og ansigt og ideel som anti-age behandling.

  60 min. 825,-

  Book nu