Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Ansigtsbehandlinger

 • YOUTH - Environ

  1.125,00 kr.

  Denne behandling er til dig, der ønsker at få blødgjort linier, øget spændstigheden og stimuleret kollagenproduktionen. Den er ideel til at fokusere intenst i øvre ansigt.
  Her arbejdes der med både Ultralyd og mikrostrøm, som fører de aktive og næringsfyldte ingredienser ned i hudens dybere lag.Én behandling svarer til 40 "normale" ansigtsbehandlinger.
  Resultatet er et ungdommeligt og udglattet udseende!
  Ideel som kurbehandling. Klippekort kan købes med fordel.

  6 klip - 5625 kr.
  Book nu
 • Advanced - Environ

  1.250,00 kr.

  En behandling, hvor du får forfinet dit hudbillede/struktur. Den er velegnet til en hud, der viser tegn som rynker, fine linier og begyndende slaphed, ujævn hudtone, åbne porer, ar, solskader og pigmentering. Én behandling svarer til 40 "normale" ansigtsbehandlinger.
  Resultaterne taler for sig selv - men er mere, end hvad de "normale" ansigtsbehandlinger kan klare, da der i denne behandling bruges ultralyd og elektriske impulser, for at transportere virkestofferne længere ned i huden.
  Det er smertefrit og en skøn behandling.

  6 klip - 6250 kr.
  Book nu
 • SilkPeel med maske

  875,00 kr.

  En skøn kombination til din hud.

  Du får en SilkPeel behandling (behandlingen er en 'støvsugning' af huden. Ved hjælpe af et nøje udvalgt diamanthovede, sliber man med vacuum og en egnet væske. Man renser for døde hudceller, gamle fedtstoffer og affaldsstoffer samt evt. betændelse/eksem. Samtidigt føres dette helt væk fra huden og renses samtidigt med væsken. En aldeles effektiv og ærlig behandling, som arbejder i huden i 48 timer. Det hele ligger i et glas bageefter, så du kan se, hvad din hud har sluppet. Inkluderer afrensning og efterfølgende cremer efter hudtype), hvor der også integreres en wellness maske udvalgt efter hudtype og tilstand.

  Behandlingen varer 60 minutter.

  7 klip - 5100 kr.
  Book nu
 • Bipolar reflexterapi (En destress zoneterapi behandling i ansigtet og på fødder)

  750,00 kr.

  Bipolar Refleksterapi - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi.

  ”Bipolar Refleksterapi”® - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi, er begge udviklet af Lone Sørensen.
  Omend der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.

  Med den metode bliver det muligt for klienten, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand - at opnå en tilstand af indre ro.
  Når den tilstand indfinder sig, bringes personen ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden.
  Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres.
  Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

  Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.


  HVEM KAN METODEN BRUGES TIL
  Metoden kan anvendes til alle aldre-børn, unge, voksne og ældre.

  Blandt andet til reduktion af:

  -Stress

  -Trauma

  -Emotionelle Ubalancer

  -Mentale Dysfunktioner

  -Depression

  -Udbrændthed

  -Spiseforstyrrelser


  Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag: Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Castillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam; Maria Perez, Argentina; Dr. J. Bossy, Frankrig.

  Book nu
 • Cool Peel

  895,00 kr.

  Environs peeling med alt det, din hud kræver og har behov for! Behandlingen skrædder syes til dig.

  Book nu
 • Fire & Ice behandling, iS Clinical.

  495,00 kr.

  Fire & Ice behandling

  Dobbelt afrensning, Fire & Ice masker. Afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme.

  Behandlingen varer ca. 30 min. Velegnet som kurforløb.
  Se resultat allerede efter første behandling.

  Behandlingen er specielt velegnet til:

  Reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet, og glat overflade i huden
  Fremmer cellefornyelsen
  Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
  Hyperpigmentering / solskader
  Reducering af åbne porer
  Forbedring af uren hud / Akne

  5 klip - 1980 kr.
  Book nu
 • Fire and ice med dybderens

  648,00 kr.

  Book nu
 • Holistic Signature

  1.295,00 kr.

  Holistic Signature er den skræddersyede og resultatskabende behandling, hvor vi kigger på optimal kost, optimale behandlinger og produkter til dig. Selve ansigtsbehandlingen er forskellig fra person til person. Vi finder ud af, hvad der matcher dig allerbedst! tid: ca 2 timer.

  Book nu
 • Radiance - Environ

  1.075,00 kr.

  behandlingen er til dig, der synes du trænger til at få ensartet glød og udstråling i huden igen. Måske har du mange pigmentpletter eller solskader - eller måske trænger din hud til et boost for at få den misundelsesværdige og dragende klarhed frem.
  A og C vitaminer bliver transporteret ned i huden ved hjælp af blide lydbølger(ultralyd) og elektriske impulser. (100% smertefrit).
  Resultatet er en strålende, ensartet hudstruktur.

  6 klip - 5375 kr.
  Book nu
 • Foaming Enzyme

  790,00 kr.

  Foaming Enzyme behandling er en mild, beroligende og fugtgivende frugtsyre, der er lavet på blandt andet ananas og papay enzymer.
  Den skummer op og "bobler" på huden, så det føles som om du har champagne på huden.

  Book nu
 • SilkPeel

  750,00 kr.

  SilkPeel behandlingen er en 'støvsugning' af huden. Ved hjælpe af et nøje udvalgt diamanthovede, sliber man med vacuum og en egnet serumvæske. Man renser for døde hudceller, gamle fedtstoffer og affaldsstoffer samt evt. betændelse/eksem. Samtidigt føres dette helt væk fra huden og renses af og med væsken. En aldeles effektiv og ærlig behandling, som arbejder i huden i 48 timer. Det hele ligger i et glas bageefter, så du kan se, hvad din hud har sluppet. Inkluderer afrensning og efterfølgende cremer efter hudtype. 30 minutters forkælelse. pris:750,-

  Book nu